if_photoif_put_inmenu

850 грн/м2
1 В наявності
Опис

Вентильований фасад - найкраще рішення утеплення та облицювання стін! ВЕНТАРОК ("VENTAROCK") - це навісна вентильована фасадна система, яка  складається з фасадного каменю, профілів (три види) і кріпильних елементів. Як утеплювач застосовуються плити базальтової мінеральної вати  100 мм. Система утеплення фасадів Вентарок в базовій комплектації від офіційного представника заводу в Запорізькій області, що дозволяє  пропонувати клієнтам вигідні умови співпраці. Властивість огороджувальних конструкцій накопичувати вологу під дією опадів знижує  теплотехнічні характеристики будинків і погіршує санітарно-побутові умови. Будинки стають холодними, відчувається сирість, з'являється  цвіль. Ефективно вирішує цю проблему вентильований фасад. Завдяки природному потоку повітря в повітряному каналі (15 мм) забезпечується  вентиляція, яка виводить найменшу вологу з утеплювача і стін. Тим самим зберігається оптимальна температура і належні санітарно-гігієнічні  умови всередині будівлі. Основні переваги системи: - Створюється надійний захист стін від впливу навколишнього середовища, що значно  продовжує термін служби будівлі в цілому; - Монтаж системи здійснюється цілий рік через відсутність мокрих процесів; - Не потрібно передмонтажної  підготовки стіни - вирівнювання, висушування, очищення; - Область застосування системи - від котеджного до багатоповерхового будівництва (до 100  м); - Камінь \ "Вентарок \" має кілька фактур поверхні і широку кольорову гаму, що дозволяє втілити будь-які дизайнерські рішення та  додати Вашому будинку індивідуальності. Додаткові переваги системи: - Ремонтопридатність, тобто будь пошкоджений камінь на фасаді  будівлі може бути замінений протягом декількох хвилин; - При утеплювачі 100 мм система зменшує вплив вуличного шуму на 25%; - Зовнішній вигляд природного  каменю з імітацією цегельної кладки. Система ідеально підходить для зовнішнього облицювання газобетону. Може бути використана для облицювання  каркасних будинків. Компанія представлена ​​на ринку Запоріжжя та області вже більше 7-ми років. За цей час фахівцями компанії встановлено більше  20 000 м2 системи \ "Вентарок \" як у секторі котеджного й багатоповерхового будівництва, так і на бюджетних будівлях міста та області.

Контактна інформація:
Адреса: Запоріжжя, Ул. Кривая Бухта 2, оф. 208
Телефон:
+38 (067) +38 (067) 619-66-01 Показати
Характеристики
Характеристики

Ваш браузер застарів!

Оновіть Ваш браузер для правильного відображення цього сайту. Оновити мій браузер